Моля въведете рождена дата за да продължите
Съдържанието на сайта е само за пълнолетни!
Ден:
Месец:
Година:
Български English

Промоция на сортови сливови ракии

За всички почитатели ще пуснем до края на месец фефруари серията сортови сливови ракии на специални цени. Още един чудесен начин да отпразнуваме рождения си ден. От днес на пазара пускаме и два нови продукта:

- Сортова сливова ракия Йойо

Йойо е средно ранен сорт слива, която зрее в края на месец август и през първата половина на месец септември. Πлoдoвeтe ca хрупкави, сочни и едри - до 46 грама, те са шиpoĸooвaлни и нecимeтpични. Mecoтo e жълтo-poзoвo, много coчнo и c ocвeжaвaщ cлaдĸo - ĸиceл вĸyc. Костилката е средно едра, отделяща се от месото. Сорт Йойо произхожда от Германия, създаден е през 1981 година от д-р Валтер Хартман, и е кръстоска между Ortenauer и Стенлей. Тази слива е много популярна заради високия добив и е първият сорт в света, напълно устойчив към вируса на шарка и гъбни болести.  Плодовете се ценят високо, тъй като са богати на органични киселини, пектин, дъбилни вещества, минерални соли и витамини. Подходящи са за пряка консумация, за сушене, за компоти и разбира се за производство на сливова ракия.

- Отлежала сортова сливова ракия Чачанска лепотица

Изключително ароматна и мека отлежала ракия с кехлибарена прозрачност. Всяка бутилка отлежала сортова сливова ракия Чачанска Лепотица е произведена ръчно. Чачанска Лепотица е по-ранен сорт синя слива, която узрява в края на месец юли до началото на месец август. Плодовете са много едри с овална форма. Месото има зеленикаво-жълт цвят, сладко е с леко изразена киселина и аромат, отличава се с много добри вкусови качества. Подходящ сорт за прясна консумация, за сушене, за компоти и разбира са за производство на сливова ракия.

Може да се закупят от нашия онлайн магазин, както и от Фирмения магазин в град Троян!


Назад

Предлагани марки

ВИНПРОМ - ТРОЯН РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК МИЛАН МЕТЕЛКА STROH GIFFARD ALBERT MICHLER