Моля въведете рождена дата за да продължите
Съдържанието на сайта е само за пълнолетни!
Ден:
Месец:
Година:
Български English

РЕМОНТ НА СКЛАД „СТАРЕЕНЕ“

Завърши последният етап на инвестицията за възстановяване на склад „Стареене“, мястото където зреят нашите ракии. След ремонта на покрива, за който ви информирахме в миналият брой на списанието, тази година продължихме ремонтни дейности по външна и вътрешна част на склада.

Най-забележима промяна е във вътрешна част, където беше изцяло подменена електрическата система, осветлението, вентилационната система, пожароизвестителната система и всички водопроводи. Всички стени и тавани бяха почистени и пребоядисани. Двете помещения на входа също бяха преустроени, едното беше обособено като санитарен възел, който ще служи предимно за посетители на завода, а другото помещение беше преустроено в малко сервизно пространство за подготовка на дегустации за провежданите екскурзии за туристи в завода. Сменени бяха всички врати и прозорци, така че входното помещение примамва посетители с визия на традиционната българска възрожденска архитектура.

Външната част също освежихме, ремонтирахме фасадата и я освежихме с ново боядисване. Двете помещения на входа също бяха преустроени, едното беше обособено като санитарен възел, който ще служи предимно за посетители на завода, а другото помещение беше преустроено в малко сервизно пространство за подготовка на дегустации за провежданите екскурзии за туристи в завода. Входното помещение примамва посетителите с визията на традиционната българска възрожденска архитектура.

Финалните щрихи във възстановяването на нашата съкровищница беше довършването и боядисването на пода в оригиналните цветове и българския флаг, точно както е изглеждал в миналото, когато сградата е била построена.

Сградата е не само помещение,  в което зрее нашата Троянска сливова ракия в дъбови бъчви, но служи и като реклама за самата фирма и най-важното е, че се използва при провеждане на организирани екскурзии и дегустации за всички туристи, които ни посещават целогодишно.


Назад

Предлагани марки

ВИНПРОМ - ТРОЯН РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК МИЛАН МЕТЕЛКА STROH GIFFARD ALBERT MICHLER