Вкусът на традицията от 1948
Моля потвърдете, че сте на възраст над 18 години
Съдържанието на сайта е само за пълнолетни!

 
Български English

РЕМОНТ НА СКЛАД „СТАРЕЕНЕ“

Завърши последният етап на инвестицията за възстановяване на склад „Стареене“, мястото където зреят нашите ракии. След ремонта на покрива, за който ви информирахме в миналият брой на списанието, тази година продължихме ремонтни дейности по външна и вътрешна част на склада.

Най-забележима промяна е във вътрешна част, където беше изцяло подменена електрическата система, осветлението, вентилационната система, пожароизвестителната система и всички водопроводи. Всички стени и тавани бяха почистени и пребоядисани. Двете помещения на входа също бяха преустроени, едното беше обособено като санитарен възел, който ще служи предимно за посетители на завода, а другото помещение беше преустроено в малко сервизно пространство за подготовка на дегустации за провежданите екскурзии за туристи в завода. Сменени бяха всички врати и прозорци, така че входното помещение примамва посетители с визия на традиционната българска възрожденска архитектура.

Външната част също освежихме, ремонтирахме фасадата и я освежихме с ново боядисване. Двете помещения на входа също бяха преустроени, едното беше обособено като санитарен възел, който ще служи предимно за посетители на завода, а другото помещение беше преустроено в малко сервизно пространство за подготовка на дегустации за провежданите екскурзии за туристи в завода. Входното помещение примамва посетителите с визията на традиционната българска възрожденска архитектура.

Финалните щрихи във възстановяването на нашата съкровищница беше довършването и боядисването на пода в оригиналните цветове и българския флаг, точно както е изглеждал в миналото, когато сградата е била построена.

Сградата е не само помещение,  в което зрее нашата Троянска сливова ракия в дъбови бъчви, но служи и като реклама за самата фирма и най-важното е, че се използва при провеждане на организирани екскурзии и дегустации за всички туристи, които ни посещават целогодишно.


Назад

Предлагани марки

ВИНПРОМ - ТРОЯН РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК МИЛАН МЕТЕЛКА STROH ALBERT MICHLER