Вкусът на традицията от 1948
Моля потвърдете, че сте на възраст над 18 години
Съдържанието на сайта е само за пълнолетни!

 
Български English

Портфолио

СЛИВОВИ РАКИИ

Производството на Троянската сливова ракия има вековна традиция, която започва зад стените на Троянския манастир. По-късно тайната рецепта и технология напуска манастира и се разпространява в целия троянския регион. С уважение и отговорност към миналото “ВИНПРОМ - ТРОЯН” АД пази и развива тази традиция и до днес. Фирмата предлага различни сливови ракии, които се различават както по своя характер, така и по периода на отлежаване в дъбови бъчви. Натуралните плодови дестилати на “ВИНПРОМ - ТРОЯН” АД се произвеждат от качествени, пресни и добре узрели плодове. Беритбата на плодовете се извършва в технологична зрялост, а обработката им започва веднага след доставката. Плодовете се смилат след отделянето на костилките. След контролирана ферментация плодовата каша преминава през специализирана дестилационна колона, като процесът на дестилация е непрекъснат. По този начин дестилатът запазва аромата и вкуса на използваните сливи. Допълнителните качества на сливовата ракия се развиват чрез стареене в дъбови бъчви. Всеки етап на производството се следи внимателно от нашите майстор-дестилатори, които се грижат готовият продукт да отговаря на всички изисквания за качество. Така всяка бутилка запазва своя неповторим вкус, цвят и аромат.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КАТАЛОГА -  СЛИВОВИ РАКИИ

 

ДРУГИ ПЛОДОВИ РАКИИ

“ВИНПРОМ - ТРОЯН” AД произвежда висококачествени плодови ракии, непрестанно разширявайки своя продуктов асортимент. След внимателен подбор на най-добрите пресни плодове, които преминават през специална обработка по класическа технология.

Фирмата предлага на своите клиенти Кайсиева, Крушова, крушова Wiliams, Ябълкова, Дюлева, Мирабела, Вишнева и Черешова ракия.

Плодовите ракии на „ВИНПРОМ-ТРОЯН“ са представени в две серии:

Класически ракии с подчертан вкус и аромат на пресни плодове– Кайсиева, Крушова, Ябълкова и Черешова ракия, бутилирани в бутилка от 0,7 л.

Специални ракии от най-високо качество с различна степен на отлежаванеи по-висок алкохолен градус, бутилирани  в  кръгла бутилка, т.нар. „будилник“ от 0,5 л – Стара кайсиева, Дюлева, Вишнева, Прасковена, Крушова ракия Wiliams, ракия Мирабела.

Плодовите ракии на „ВИНПРОМ-ТРОЯН“ АД са произведени по традиционна рецепта без добавени изкуствени аромати, спирт или захар. Насладете се на истинският плодов вкус.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КАТАЛОГА - ДРУГИ ПЛОДОВИ РАКИИ

 

 

РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК

“РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК” АД e един от най-големите производители на алкохолни напитки и дестилати в Европа. Запазената марка на фирмата е сливовицата – чешка сливова ракия от най-високо качество. Освен нея компанията произвежда още крушова и кайсиева ракия, мирабела, къпина, касис и др. Топ продукти са ракиите от серията Кошер.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КАТАЛОГА -  РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК

 

 

МИЛАН МЕТЕЛКА

„Милан Метелка“ АД е водещ чешки производител на ликьори и спиртни напитки, които набират все по-голяма популярност в Европа и света. „ВИНПРОМ-ТРОЯН“ АД е официален вносител и дистрибутор на продуктите с марка „Метелка“ и "Милки" в България.  Фирмата осъществява износ в двайсет страни, сред които България, Русия, Чили, Китай, Румъния и Италия.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КАТАЛОГА -  МИЛАН МЕТЕЛКА

 

 

ПРОДУКТИ STROH

"ВИНПРОМ - ТРОЯН" АД е изключителен дистрибутор за България на продуктите на известната австрийска фирма STROH ("Щро"). Под тази марка ще откриете предимно силни ромове (с алкохолно съдържание 60% и 80%) и ликьори, които извикват асоциации за високи планини, зимни спортове и добро настроение.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КАТАЛОГА - ПРОДУКТИ STROH

 

 

РОМОВЕ ALBERT MICHLER

Albert Michler е една от най-старите дестилерии за производство на ром в бившата Австро-унгарска империя. Основана е през 1863 година в Силезия, която днес се намира в Република Чехия. Дестилерията Albert Michler са снабдявали с ром Императорския двор и флот. Днес Albert Michler поддържат традицията за отлично качество като подбират най-добрите ромове от Ямайка, Барбадос, Тринидад и Тобаго, както и от Доминиканската Република.

РАЗГЛЕДАЙТЕ КАТАЛОГА - РОМОВЕ ALBERT MICHLER

 

Предлагани марки

ВИНПРОМ - ТРОЯН РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК МИЛАН МЕТЕЛКА STROH ALBERT MICHLER