Моля въведете рождена дата за да продължите
Съдържанието на сайта е само за пълнолетни!
Ден:
Месец:
Година:
Български English

Забележителности в Троян - екскурзии с дегустация

Дружество „ВИНПРОМ - ТРОЯН” АД уважава и пази традицията в производство на Троянската сливова ракия и с радост я споделя с обществеността. Затова фирмата предлага възможност за провеждане на екскурзии в помещенията на завода, като забележителност в Троян и региона.

По време на екскурзиите гостите отблизо се запознават с тайните в производството на нашите плодови ракии.  Целта на проекта е да разкрие изкуството, превръщащо плодовете в качествени дестилати, в което се съчетават традиционните производствени методи и най-модерната технология. Проектът подкрепя развитието на местния туризъм и популяризиране на град Троян като атрактивна туристическа дестинация и добавящ към забележителностите още една атракция. Екскурзиите се провеждат от специалисти от нашата фирма и включват всички етапи от производството – от приема на плодове, през ферментацията, дестилацията, склада за отлежаване на ракии до бутилирането на готовата продукция. Всяка обиколка завърша с дегустация на нашите продукти. Истинска атракция!

Цени:

Наименование на екскурзията

Описание

Цена с ДДС

1.

Стандартна

Посещение с екскурзовод на съоръженията за прием на плодове, цеховете за ферментация и дестилация, склада за стареещи ракии и дегустация на 3 вида стареещи ракии

12 лв.

2.

С подарък

Стандартна + подарък (бутилка стара сливова ракия, 0,2 л)

18 лв.

3.

Със специален подарък

Стандартна + подарък (бутилка стара сливова ракия, 0,2 л) с етикет по желание на клиента

22 лв.

 

Проектът е предназначен както за самостоятелно организирани групи, така и за туристически агенции. Посещенията са възможни след предварителна заявка. Екскурзиите със специален подарък, се заявяват поне 3 седмици предварително, за да може да се уточни и подготви етикетът по желание на клиента.

За повече информация и записвания:

Тел: +359 877 370 884
e-mail: ivanova@vinprom-troyan.bg

Предлагани марки

ВИНПРОМ - ТРОЯН РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК МИЛАН МЕТЕЛКА STROH GIFFARD ALBERT MICHLER