Вкусът на традицията от 1948
Моля потвърдете, че сте на възраст над 18 години
Съдържанието на сайта е само за пълнолетни!

 
Български English

Сестрински фирми

„РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК ГРУП“

Компанията R. JELINEK GROUP SE е създадена през 2010 година със седалище в Холандия и се грижи за инвестициите по света. В настоящия момент е най-големия производител на плодови дестилати от най-високо качество. В уебсайта www.rjelinek.com може да намерите основна информация за дъщерните компании.

Чешкото акционерно дружество RUDOLF JELINEK a.s. със седалище в град Визовице е най-големият производител на плодови дестилати в Европа. Традицията в производството на плодови дестилати във Визовице датира още от 1585 година. Самата фирма възниква през 1894 година и днес е известна най-вече със своята сливова ракия, която се радва на голям успех не само в Чехия, но и по света. Освен различни видове сливов дестилат, фирмата произвежда и други висококачествени плодови дестилати - крушов, кайсиев, черешов, ябълков  и др.

RUDOLF JELÍNEK Slovakia със седалище в град Скалица е основана през 1999 година, като изключителен вносител на марката „РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК“.

RUDOLF JELÍNEK – S.A. в Чили със седалище град Чилан се специализира върху изкупуването на плодове, производството на плодови дестилати и тяхната продажба. Чили е един от най-големите производители на круши извън Европа. Качеството на крушите в Чили, известни с високото си съдържание на захар, ги прави идеална суровина за производство на крушов дестилат. 100% от продукцията е насочена към пазара на Европейския съюз, основно Германия, Италия и Чехия.

RUDOLF JELÍNEK USA – историята на експорта на „РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК“ в САЩ датира още от 1934 г., когато самият Рудолф Йелинек осъществява първата продажба на кошер сливовица в Америка. В момента това е един от най-важните пазари за фирмата, която не спира да разширява присъствието си на континента.

Предлагани марки

ВИНПРОМ - ТРОЯН РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК МИЛАН МЕТЕЛКА STROH ALBERT MICHLER