Екскурзия във “ВИНПРОМ-ТРОЯН” АД

Екскурзия във ВИНПРОМ-ТРОЯН АД“ВИНПРОМ-ТРОЯН” АД пази традицията в производство на Троянската сливова ракия и с радост я споделя с обществеността.

Затова с удоволствие Ви предлагаме едно незабравимо изживяване – екскурзия в помещенията на “ВИНПРОМ-ТРОЯН” АД, по време на която имате възможност отблизо да се запознаете с тайните в производството на нашите прочути плодови ракии.

Целта на проекта е да разкрие изкуството, превръщащо плодовете в качествени дестилати, в което се съчетават традиционните производствени методи и най-модерната технология.

Екскурзия във ВИНПРОМ-ТРОЯН АДПроектът подкрепя развитието на местния туризъм и популяризирането на град Троян като атрактивна туристическа дестинация.

Екскурзиите се провеждат от специалисти от нашата фирма и включват всички етапи от производството – прием на плодове, цех за ферментацията, дестилационна колона, склад за отлежаване на ракии и бутилиране на готовата продукция.

Всяка обиколка завърша с дегустация на нашите продукти.

Екскурзия във ВИНПРОМ-ТРОЯН АД

Цени за екскурзия във “ВИНПРОМ-ТРОЯН” АД

Екскурзия

Описание

Цена

Стандартна

Посещение с екскурзовод на съоръженията за прием на плодове, цеховете за ферментация и дестилация, склада за стареещи ракии и дегустация на 3 вида стареещи ракии

12 лв.

С подарък

Стандартна + подарък

(бутилка Стара сливова ракия, 0,2 л)

18 лв.

Със специален подарък

Стандартна + подарък

(бутилка Стара сливова ракия, 0,2 л) с етикет по желание на клиента

22 лв.

Екскурзия във ВИНПРОМ-ТРОЯН АД

Проектът е предназначен както за самостоятелно организирани групи, така и за туристически агенции за групи с минимален брой участници от 10 души.

Посещенията са възможни всеки работен ден от 8:00 до 15:00 часа след предварителна заявка.

Предлагаме възможност за организация на посещения в събота след заявка, направена поне седмица по-рано.

Групите, които желаят екскурзия със специален подарък – бутилка със специален етикет, се заявяват поне 3 седмици предварително, за да се уточни и подготви етикетът по желание на клиента.

За повече информация и записвания за екскурзия:

Десислава Йорданова
Тел: +359 877 370 884
e-mail: yordanova@vinprom-troyan.bg