GIFFARD Lemon – Лимон

GIFFARD Lemon – Лимон

Чист захарен сироп, направен от концентриран сок от лимон.

Вид сироп: 
Сиропи за коктейли
Обем: 
1 л
Цена: 
11,39 лв